Kindershow

De kindershow "Magic for Kids" is een uiterst professionele kindershow van ruim 60 minuten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De show zit vol met verbazingwekkende goochelacts, waarbij de kinderen centraal staan. en...... er mag natuurlijk veel gelachen worden.

Verder presenteert Richard ook "Het doldwaze Cowboyspel", "Het grote babyspel" en een echte House wedstrijd, waarbij de kinderen hun danstalenten mogen laten zien. En natuurlijk eindigen we met een vrolijke finale "De ballonnenshow". Deze show is geheel verzorgd met een professionele geluidsinstallatie, een complete lichtshow en een schitterend decor, zodat de zaal wordt omgetoverd tot een echt theater. De kinderen zullen een onvergetelijke dag hebben, en de ware magie van theater beleven.

Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes bent u bij mij ook aan het juiste adres. Dus heeft u binnenkort een verjaardagsfeestje, of organiseert u een babyshower, een huwelijksfeest of een andere gelegenheid, waarbij u wenst dat de kinderen vermaakt worden? Daar kan ik een speciaal programma voor aanbieden.

De voorstelling voor kinderen is geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 10 jaar, en voor groepen vanaf 6 kinderen.
In het programma zitten vele interactieve goocheltrucs, waarbij het kind centraal staat. Veel verbazing en verwondering, veel lachen en als afsluiting een ballonnenact, waarbij de kinderen een ballonfiguur mee krijgen.

Heeft u interesse? Bel naar 0182-522433 of stuur een mail naar info@richardmckinsey.nl


<script>

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-68092552-1', 'auto');

ga('send', 'pageview');

</script>